21.5.13

Snart fødselsdagHer de sidste par dage har jeg bare knoklet løs på arbejde, har arbejdet lørdag til tirsdag. Så har ikke rigtig haft tid til så meget andet, heller ikke at blogge. Men nu har jeg fri helt ind til på lørdag, jeg skal dog ud på arbejde torsdag da jeg skal have fornyet min bassinprøve.
Igår havde jeg allerede fri kl 16, så da jeg kom hjem farvet min mor mit hår hvilket det virkelig trængte til. Jeg havde bare de vildeste udgroninger, så det blev der lige gjort noget ved nu hvor jeg havde tiden til det :)
I dag har jeg så endelig haft tid til at tage i fitness. Startet ud med at tage 1 time med mave/balle/lår og efter det var det så en times stram op, man har det bare så meget bedre inden i efter sådan en omgang træning - det er bare så skønt :) Efter træning kunne jeg lige nå hjem og spise og slappe lidt af inden jeg skulle på arbejde. 
Der er kun 11 dage til jeg har fødselsdag, og jeg har overhovedet ingen ide om hvad jeg skal ønske mig. Der er ikke rigtig nogle ting som jeg virkelig står og mangler - jeg mangler faktisk ikke rigtig noget. Det er ret nedern, men egentlig også meget dejligt at have alt det man har brug for :) Jeg synes ikke rigtig jeg bare vil ønske mig penge af mine forældre ... Nogen der har nogle forslag til hvad jeg kan ønske mig? :)
Mit liv lige nu:
Familieliv - der er lidt anspændt herhjemme og jeg kan godt mærke at jeg trænger til at flytte hjemmefra :)

Bolig - min boligsituation lige pt er bare noget værre pis, jeg søger bare alle lejligheder i Storkøbenhavn og får afslag på afslag!!

Kærlighedsliv - perfekt! Jeg er så lykkelig, har verdens bedste kæreste <3

Økonomi - den er helt okay, står ikke rigtig og mangler penge til noget. Men får en masse penge på kontoen næste gang jeg får løn, det er fantastisk.

Job - rigtig godt, jeg tjener en masse penge


Ingen kommentarer:

Send en kommentar