Ingredienser:
10 g gær
2 dl lunken vand
1 dl mælk
200 g havreklid
Ca 150 g hvedemel
Mørk chokolade i den mængde man nu er til
1 tsk sukker
1/2 tsk salt
1/2 dl olivenolie
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Hak chokoladen groft
- Kom mælken og vandet i en skål og opløs gæren der i
- Kom sukker, salt og olivenolie i
- Put havreklid og hvedemel i lidt af gangen
- Til sidst æltes chokoladen ind i
- Lad dejen hæve et lunt sted i et par timer
- Når dejen er klar tændes ovnen på 200 grader varmluft
- Form ca 12 boller og pensel dem med mælk eller sammenpisket æg
- Bollerne bages i ca 12 minutter, hold gerne øje med dem
Der er intet bedre end nybagte (chokolade)boller med smør, så smørret smelter 😄
Ingen kommentarer:
Send en kommentar